Terug naar Nieuws

Gezocht: Nieuwe Bench-Officials

Bench-Officials worden?

Een klein glazen hokje op de ijsbaan, maar een grote schakel binnen de club. Het commandocentrum tijdens de wedstrijd, een verlenging van de scheidsrechter(s). Dat is een korte, krachtige omschrijving van het team Bench-Officials Tilburg Trappers.

Omdat de club Tilburg Trappers niet stilstaat, bewegen wij lekker mee.Ons team van enthousiaste vrijwilligers zoekt daarom nieuwe Officials. Het team bestaat nu uit ongeveer 25 vrijwilligers met liefde voor de club, sommige doen het al meer dan 20 jaar!

Als Bench-Official ben je samen met het team verantwoordelijk voor een aantal taken binnen de club. Je wordt dan ingezet bij de wedstrijden van Tilburg Trappers, dit gebeurt bij alle teams. Vanaf de kleinste jeugd tot de grootste sterren van het Oberliga Team. Ook wedstrijden van de Nederlandse IJshockeybond in Tilburg worden door ons bezet. Denk hierbij aan het omroepen van gebeurtenissen tijdens de wedstrijd, het bedienen van de wedstrijdklok, een live-sheet bijhouden en het bedienen van de strafbank. Dit alles maakt het een veelzijdige functie!

Als team zijn wij op zoek naar mensen met hart voor de club, die nauwkeurig en accuraat zijn, stressbestendig in het heetst van de strijd, sociaal en praktisch een echte teamplayer. Verder is het van belang dat je een goed beeld hebt van het spel en de regelgeving, daarnaast ben je minimaal 1 wedstrijd per weekend beschikbaar als Bench-Official. Voor jou vrijwillige diensten ontvang je een seizoenkaart voor het Oberliga Team!

Eerdere ervaring is handig maar niet vereist, ons team is een grote leerschool waarbij we elkaar coachen en scherp houden. Daarnaast start er aan het begin van het volgende ijshockeyseizoen een cursus die via de Nederlandse IJshockeybond gegeven wordt. Deze cursus is voor zowel beginnende als ervaren Bench-Officials altijd een opsteker.

Lijkt dit wat voor jou?

Meld je dan snel aan!

Mail jou gegevens en motivatie naar:

reneverbunt@outlook.com