Terug naar Nieuws

Gespreid betalen seizoenkaart nu mogelijk

SEIZOENKAART 2017-2018

Het is weer mogelijk om je seizoenkaart voor seizoen 2017 – 2018 te kopen. Wij hebben uit verschillende hoeken het signaal opgevangen, dat er behoefte is om de seizoenkaart gespreid te betalen. Na overleg met de supportersclub Tilburg Trappers Fanatic, hebben we besloten dat we dit vanaf nu mogelijk maken!

UITGESTELDE BETALING

Bij aankoop van je seizoenkaart mag je ervoor kiezen om je seizoenkaart gespreid te betalen met als uiterlijke datum 31 augustus 2017. Je kunt tot uiterlijk 31 mei telefonisch of via de online klantenservice van Ticketpoint een uitgestelde betaling voor jouw seizoenkaart aanvragen. Vermeld bij jouw aanvraag duidelijk je ordernummer en stoelnummer. Na dit contact ontvang je een nieuwe betaalinstructie.

LET OP!

Uiterlijk 31 mei moet een betaling van € 60,- op rekening van Ticketpoint staan. Is dat niet het geval, dan wordt de geserveerde plaats alsnog vrijgegeven voor verkoop. Het is niet afdoende om enkel een aanbetaling te doen zonder daarover eerst telefonisch of per mail contact te hebben gehad met Ticketpoint.

10% KORTING VERVALT

Let op: wanneer je gebruik maakt van de regeling om gespreid te betalen, vervalt de korting van 10% voor verlenging van je seizoenkaart. Je bent zelf verantwoordelijk voor het overmaken van het totaalbedrag naar de juiste rekening. De seizoenkaart wordt pas vrijgegeven indien het totaalbedrag tijdig is voldaan.

Wij gaan ervan uit dat we al onze fans hiermee een passende oplossing bieden. We kijken uit naar weer een sportief en succesvol seizoen!  

Met vriendelijke groet,
Bestuur Tilburg Trappers