Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. Hannover Scorpions

Spanning voor Trappers tegen koploper Hannover Scorpions

Leg de mattenklopper maar vast klaar! Koploper Hannover Scorpions speelt vanmiddag tegen Tilburg Trappers, dat natuurlijk de aartsrivalen met een spreekwoordelijk pak slaag naar Hannover terug wil sturen. Het zal geen gemakkelijk partij worden, maar Trappers wil laten zien dat er in Tilburg niets te halen valt!

Van de veertien gespeelde wedstrijden, verloor Hannover Scorpions tot nu toe maar één keer. Desondanks voelt coach Kevin Gaudet de spanning voor vanmiddag. Hij noemde Tilburg ‘de grootste tegenstander dit seizoen’, maar zegt ook dat hij en zijn team klaar zijn voor de confrontatie. “Onze tactiek is niets weggeven, snel de eerste goal scoren en de punten mee naar huis nemen.”

CANADESE LIJN

De Canadese lijn Allan McPherson-Pascal Aquin-Brandon Alderson is veruit de meest gevaarlijk van Scorpions. Samen zijn ze goed voor 32 goals tot nu toe. McPherson speelde afgelopen jaren in de hoogste Slowaakse divisie. Zowel Aquin als Alderson waren vorig jaar nog actief in DEL2. Alderson wist tot nu toe dit seizoen al zestien keer raak te schieten. Kortom, een bak ervaring met een ontembare drang naar voren.

GEEN TURNOVERS

De overwinning in Rostock vrijdag, na de zeperd in Hamburg op dinsdag, heeft de mannen van Doug Mason in ieder geval goed gedaan. “We hebben na Hamburg een lang gesprek gehad in de kleedkamer en dat heeft gelukkig gewerkt.” De tactiek voor vanmiddag is wat betreft Mason ook duidelijk: “We moeten continue de druk op de puck houden, in hoog tempo blijven spelen en geen turnovers weggeven.”

WAAR WACHT JE NOG OP?

Het duel tussen de best spelende teams in de Oberliga Nord zal nog een hele kluif worden: voor beide teams! Des te belangrijker om Trappers aan te moedigen en naar de overwinning toe te juichen. Laat horen dat er in Tilburg inderdaad niets te halen valt en help mee Scorpions te verslaan! Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus waar wacht je nog op?

De wedstrijd begint vanmiddag om 15.00 uur. Let op: vannacht is de wintertijd weer ingegaan en is de klok een uur teruggezet. Voor Trappers spelen Jordy Verkiel en Tijn Jacobs nog altijd niet mee.