Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. EV Duisburg – Die Füchse

TRAPPERS OP ZOEK NAAR NIEUW TELRAAMSLACHTOFFER

Trappers gaat vanmiddag de strijd aan met promovendus Füchse Duisburg. De Tilburgse manschappen zullen erop gebrand zijn de solide serie van de afgelopen week door te zetten.

PROMOVENDUS PRUTTELT

Duisburg staat momenteel in de onderste regionen van de Oberliga Nord. De promovendus heeft het aantoonbaar lastig op het hogere niveau. Zo kreeg het nieuwe gezicht in eigen huis al eens 10 goals om de oren tegen Krefeld. En ook van Diez Limburg werd verloren. Datzelfde Diez, waar Trappers de vloer mee aanveegde. Toch veerden de Füchse-fanatici op tegen Rostock Piranhas. In een al vroege strijd tegen degradatie won het afgelopen vrijdag met 6-1 van de concurrent. Duisburg zal in Tilburg ook weer punten willen sprokkelen.

WIE IS ER AAN DE BEURT?

Het lijkt de vraag wie dit keer de goals voor Trappers gaat maken. Reno de Hondt is dit seizoen al aardig op dreef – en ook nieuweling Mikko Virtanen kan zijn aandeel al brengen in het doelpuntenmoyenne van de Tilburgse brigade. Prettige gedachte voor coach Doug Mason is dat veel van zijn spelers een neusje voor de goal hebben – of het nou defensemen of forwards zijn. En dan hebben Raymond van der Schuit, Ties van Soest en Max Hermens alle drie nog niet eens gescoord. Het is aan mede aan het drietal om het te laten zien tegen zwakkere broeder Duisburg.

ACHTER DE MANSCHAPPEN

Trappers speelt in eigen huis tegen de vossen uit Duisburg. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kom de ploeg aanmoedigen en zorg voor – wederom – een fraaie overwinning! Wie weet met weer een karrenvracht aan goals.

AFWEZIGEN

Diego Hofland, Tijn Jacobs en Jordy Verkiel zitten voorlopig nog niet bij de selectie. De rest van Mason’s team is fit. De wedstrijd start om 15.00 uur op Stappegoor.