Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. Crocodiles Hamburg

Trappers neemt het op tegen tegenstander van formaat Crocodiles Hamburg

Na zeven overwinningen op rij, wacht Trappers vanmiddag een tegenstander van formaat. In eigen huis zal Tilburg de uiterste best doen om Hamburg met klinkende cijfers te verslaan en zo ook Crocodiles te overmeesteren.

Tilburg is lekker bezig, met zeven opeenvolgende overwinningen op rij. Maar ook Hamburg geniet van een zegereeks met zes overwinningen op rij, allen met overtuigende uitslagen. “Natuurlijk staan er nu goed voor, maar na elf gespeelde wedstrijden is dit slechts een momentopname. We hebben er nog veel te gaan,” aldus Henry Thom, coach van de Crocodiles.

GOALEN MAKEN

Doug Mason zei iets soortgelijks afgelopen dinsdag, toen in Herford met 2-7 gewonnen werd door Trappers. “Op dit moment lukt het ons goed om goals te maken, maar er zullen ongetwijfeld wedstrijden komen waarin ons dat minder goed lukt.”

ZWARE DOBBER VOOR HAMBURG

En misschien is dat wel deze zondagmiddag. Hamburg staat momenteel op de tweede plaats in het klassement en dus belooft het een wedstrijd van topklasse te worden. Thom: “Het gaat zwaar voor ons worden. Tilburg speelt met vier lijnen en in hoog tempo.” Daarnaast mist Hamburg de toonaangevende Thomas Zuravlev, nadat hij afgelopen vrijdag van het ijs werd gedragen na een nare overtreding van Rostocker Tom Pauker.

THE ONE TO WATCH

Zuravlev is dus geblesseerd, maar the one to watch is definitely Harrison Reed. De nummer 83 maakte tot nu toe tien goals voor zijn team, waarvan twee keer een hattrick: zowel tegen Hannover Scorpions als afgelopen vrijdag tegen Rostock Piranhas scoorde de Canadees drie keer raak in de wedstrijd. Trappers doet er vanmiddag dus goed aan om deze beste man vooral niet op stoom te laten raken!

PUNTEN

Qua punten deelt Trappers letterlijk de winst. De spelers in de top vijf van de Tilburgse ploeg hebben allemaal vijftien punten in totaal. Delaney Hessels, Mikko Virtanen en Connor Sills hebben elk vijf goals en tien assists achter hun naam, Sean Richards en Max Hermens scoorden tot nu toe ieder vier keer en maakten elk elf assists.

TOPWEDSTRIJD

Kortom, vanmiddag wordt een topwedstrijd en eentje die de maximale ondersteuning van de tribunes verdiend. Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus tuig je op, smeer alvast de keel en juich Trappers naar de achtste overwinning op rij toe!

De wedstrijd begint vanmiddag om 15:00 uur in IJssportcentrum Stappegoor. Jordy Verkiel en Tijn Jacobs spelen nog altijd niet mee.