Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Hammer Eisbären vs. Tilburg Trappers

TRAPPERS WAAKT VOOR ONDERSCHATTING

Vanavond neemt Trappers het op tegen de Eisbären uit Hamm. En dat is dit seizoen niet zomaar een ‘walk in the park’. Menig tegenstander kan erover meepraten.

Ondanks de ruime zeges die hier en daar de revue passeren in de Oberliga Nord, liggen de ploegen dit seizoen dicht bij elkaar. Niemand geeft zich gewonnen – en dat tot aan de laatste buzzer. Dat geldt ook voor Hamm. De Eisbären onder leiding van Christopher Schutz en Kyle Brothers moesten hun meerdere erkennen in Hannover Scorpions, maar vaak bleef de ploeg fier overeind. Tegen Moskitos werd nipt verloren, Crocodiles werd verslagen en Saale Bulls Halle moest diep gaan om in eigen huis de Eisbären opzij te zetten. Kortom: Trappers is gewaarschuwd.

SCHUTZ & BROTHERS

Met name het Amerikaans-Canadese duo is uit de startblokken van het fonkelnieuwe seizoen geschoten. De twee weten elkaar te vinden, wat zich niet alleen uitdrukt in puike combinaties, maar ook in keiharde punten. Aan de blauwgele defensie de taak om de Noord-Amerikaanse forwards aan banden te leggen.

TRAPPERS BOUWT GESTAAG

En waar Hamm een prima start kent, weet Trappers zelf steeds meer grip te krijgen op de eigen wedstrijden. Na de monsterzege tegen Diez moest ook Leipzig eraan geloven. Het maakte de urenlange busreis terug naar Tilburg een stuk aangenamer.

AFWEZIGEN

Behalve de pechvogels Hofland, Jacobs en Verkiel is iedereen fit voor de clash met Hamm van vrijdagavond. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is live te zien op SpradeTV.