Terug naar Nieuws

Bezoekersinformatie komende wedstrijden

Beste Seizoenkaart- cq tickethouder,

Het IJssportcentrum Tilburg kan vanwege de bekende maatregelen bij de komende vriendschappelijke thuiswedstrijden voor maximaal 2/3 van de capaciteit benut worden.

Om toegang te krijgen moeten seizoenkaarthouders en tickethouders die gevaccineerd, negatief getest zijn of een herstelbewijs hebben, een geldige QR-code in de Corona Check-app (of op papier) kunnen tonen.

Meer informatie vind je via TestenVoorToegang.nl. Volgens de richtlijnen hoef in het IJssportcentrum geen anderhalve meter afstand gehouden te worden.

Seizoenkaart en ticketverkoop

Iedere seizoenkaarthouder is welkom en kan op de eigen plek plaatsnemen. Er is geen aanvullend toegangsbewijs nodig. Voor de komende vriendschappelijke wedstrijden zijn nog een beperkt aantal losse tickets verkrijgbaar.

Deze kaarten zijn alleen online verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is geen kassaverkoop mogelijk.

Bezoekersinformatie

Houd in de aanloop naar jouw bezoek aan onze thuiswedstrijden in september rekening met het volgende:

  • Het ijssportcentrum is vanaf 1,5 uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het ijssportcentrum. Eerst word je QR-code gescand en gecontroleerd met je legitimatiebewijs, daarna jouw toegangsbewijs. Zorg ervoor dat je deze documenten gereed hebt. Dat versnelt de toegang.
  • Zorg dat je een negatief bewijs of vaccinatiebewijs via de Corona Check-app kan tonen. Kinderen onder de 13 mogen zonder corona-toegangsbewijs binnen.
  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Voor toegang heb je jouw seizoenkaart of los ticket nodig.
  • Op de tribunes vervalt de anderhalve meter-regel.
  • We verzoeken iedereen vriendelijk om de wedstrijd zittend te kijken.
  • De horecapunten op de omloop zijn geopend. Dat geldt ook voor de Biergarten. Muziek is helaas niet toegestaan. Na de wedstrijd blijft de Biergarten uiteraard open.