Terug naar Nieuws

AwayDay 2023: Herne

In navolging van eerdere succesvolle edities, waar we met zo’n 300 à 400 fans per bus meegingen, is nu de wedstrijd Herner EV Miners – Tilburg Trappers op zondag 26 febuari 2023, aanvang 18.00 uur, uitgeroepen tot AwayDay!

Vanwege Corona kon deze geweldige dag de afgelopen twee jaar helaas geen doorgang vinden. Dit seizoen is het dus weer de bedoeling om met zoveel mogelijk supporters, sponsoren en vrijwilligers het uitduel te bezoeken en daar de spelers en technische staf van Tilburg Trappers te steunen in Herne.

Inschrijving geopend!
Leden van de supportersclub betalen voor de AwayDay busreis inclusief entreebewijs slechts €15,00 en dienen bij opgave hun lidmaatschap nummer, welke op de persoonlijke ClubCard staat, te vermelden. Fans zonder lidmaatschap betalen €35,00 per persoon. Tegen een meerprijs van €2,00 is het mogelijk om een zitplaats in het naastgelegen Vak F te reserveren.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 15 februari 2023 per e-mail via: bus@trappersfanatic.nl onder vermelding van het aantal deelnemers. Let op: Op het moment dat de bussen vol zitten kan de organisatie besluiten de inschrijving eerder te sluiten.

Verzamel- & Vertrektijden
Vanwege de Challenge Cup/NK Kunstrijden (23 t/m 26 feb) is het IJssportcentrum bezet. Alle deelnemers dienen zich ’s middags bij aankomst op Stappegoor direct te melden bij de organisatie. Niet via de hoofdingang maar via de poort ingang tussen de ijshal en het zwembad richting de Biergarten. Men kan vanaf 13.30 uur bij ons terecht in het Trappers Café, tot uiterlijk 14.15 uur. De bussen vertrekken om 14.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het IJssportcentrum Stappegoor.

Aangezien wij wederom een hoge opkomst verwachten willen wij de deelnemers graag even attenderen op de volgende richtlijnen:

• Wij reserveren op volgorde van binnenkomst.
• Samen reizen is samen opgeven. (gezamenlijk in één bus)
• Na aanmelding ontvangt u binnen één dag een bevestigingsmail met betalingsinstructies.

Aanmelding is niet vrijblijvend. U kunt uw aanmelding annuleren tot de uiterste aanmelddatum.

Eigen vervoer
Mocht je niet met de georganiseerde busreis mee willen reizen, dan begroeten we alle andere Trappers fans natuurlijk graag in Herne! Het is niet mogelijk om entreebewijzen te reserveren voor fans die reizen met eigen vervoer.