Terug naar Nieuws

Dank de zorg en steun de horeca

Exclusief Trappers-Shirt als bedankje voor de zorg en steun voor de horeca.

Houd vol, blijf thuis

Dat is de boodschap van de Nederlandse overheid. Niet alleen voor onze gezondheid, maar ook in het belang van de zorg. Tilburg Trappers ondersteunt de overheidsmaatregel om Corona onder de duim te krijgen. Hiermee willen we het zorgpersoneel een hart onder de riem steken.

Ook wij willen ons steentje bijdragen. Met een speciaal ontworpen T-Shirt van Tilburg Trappers wordt er benadrukt dat we thuis de winst pakken.

Met de opbrengst van elk T-shirt zal er een zorgmedewerker worden uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers. Dat betekent een ontvangst met een verzorgd diner en een ticket voor de wedstrijd. Voor elk verkocht shirt krijgt een zorgmedewerker één uitnodiging.

De diners worden verzorgd door gerenommeerde Tilburgse restaurants onder de vlag van Trappers Culinair. Het ontvangen bedrag per shirt gaat op deze wijze direct door naar de Tilburgse horeca om ook hen te steunen in deze moeilijke tijd.

Het exclusieve T-shirt van €30 is te bestellen door een mail te sturen naar: sales@trappers.nl. Vermeld hierbij je maat en/of verzendadres. (De prijs is exclusief eventuele verzendkosten).

Wij bedanken jullie en zien jullie graag gezond terug op de tribune!

Gemaakt door: Bram Delmee en Cworx