Sponsormogelijkheden Tilburg Trappers | sponsor DESTIL Trappers

Sponsormogelijkheden

Sponsorpakketten

IJshockey gaat om teamwerk. In drie keer 20 minuten met zes man op het ijs de tegenpartij verslaan. Samenwerking is essentieel om dat doel te bereiken. Samenwerken doen wij ook met u. Daarin staat voor ons het behalen van uw sponsordoelstelling voorop.

Sponsoren zijn voor Tilburg Trappers onmisbaar. Niet alleen om de financiën, maar ook als supporter en als ambassadeur voor de sport. Al sinds 1938 is Tilburg Trappers de succesvolste ijshockeyclub in Nederland. We hebben de meeste landstitels op onze naam staan, en ook de nationale beker is het vaakst door Tilburg Trappers gewonnen. Bovendien hebben we iedere wedstrijd de meeste supporters op de tribune. U kunt als sponsor onderdeel uitmaken van dit succes!

Sponsor worden is eenvoudig, de opbrengst is maximaal

In het ijssportcentrum zien ruim 2.000 mensen iedere wedstrijd. Onze drukbezochte website is een bron van informatie voor duizenden bezoekers en iedere wedstrijd krijgt optimale media-
aandacht.

Sponsormogelijkheden

Uw sponsordoelstelling is leidend bij de manier waarop u Tilburg Trappers sponsort. In een afspraak nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

U kunt al de volgende wedstrijd onderdeel uitmaken van Tilburg Trappers.

Download de sponsorbrochure

 

Heeft u interesse?

Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sponsoren
Nieuwsbrief
Adresgegevens