Terug naar Nieuws

Zondag 19 juni Ontdek Stappegoor evenement op Olympiaplein

De Ondernemersvereniging Stappegoor organiseert op zondag 19 juni a.s. (Vaderdag) voor het eerst het evenement Ontdek Stappegoor. Op deze middag zijn er tussen 13.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten op het Olympiaplein.

Zondag 19 juni 2022 opent Stappegoor tussen 13:00 en 17:00 haar deuren op het Olympiaplein. Een goed gevuld programma zorgt ervoor dat er voor ieder wat te beleven is. Bezoekers zijn welkom om een gesigneerd Willem II shirt te winnen of een potje te hockeyen met mascotte Bucky van de Tilburg Trappers. Families kunnen elkaar uitdagen voor een wedstrijdje op de spinningfiets van Jumbo Visma of speuren samen in het gebied naar te gekke prijzen. Sportieve ouders en kinderen wacht een uitdaging in het Bootkamp of op de obstakelbaan voor stuntsteps. Creatieve kinderen zijn welkom bij de stoepkrijtwedstrijd op het Olympiaplein.

Stappegoor ontwikkelt zich de komende jaren tot bruisend nieuw stadsdeel met een prachtig nieuw sportpark en zo’n 1000 nieuwe appartementen. Kom zondag 19 juni a.s. dus ook kennismaken met Stappegoor. Diverse ontwikkelaars presenteren hun bouwplannen. Ook de gemeente is aanwezig om te vertellen over de ontwikkeling van het gebied. Bezoek de informatiestands bij Pathé of schuif aan bij een korte presentatie over het gebied (om 13.30 uur en 14.30 uur).

Er is nog een hoop meer te beleven. Benieuwd naar het volledige programma? Neem eens een kijkje op www.stappegoorisgoedvoorje.nl