Terug naar Nieuws

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Voor seizoen 23/24 zijn wij opzoek naar versterking. Samen met een team vrijwilligers wisselen jullie de thuiswedstrijden af en kun je van een heerlijk potje ijshockey genieten. Zit er een functie bij wat echt bij jou past of wil je hier meer ervaring in opdoen? Meld je aan via communicatie@trappers.nl en sluit aan bij het winnende team!

Stadion DJ: Weet jij veel van muziek en vind je het leuk om tijdens de thuiswedstrijden de fans op te zwepen met gave tunes? Wanneer het spel stil ligt zorg jij vanuit de stadion DJ-booth ervoor dat het een feestje wordt in het stadion en breng je de sfeer naar de top.

Verkoop merchandise: Bij iedere thuiswedstrijd staat er bij de ingang een merchandise punt waar toffe Tilburg Trappers artikelen worden verkocht. Voordat de eerste supporters binnen komen druppelen zet je alles klaar. Daarbij ben je ook het eerste aanspreekpunt en dien je op een gastvriendelijke manier de supporters van informatie te voorzien. Wanneer de wedstrijd begint, ruim je alles netjes op en kun je van de wedstrijd gaan genieten.

Bucky Buckaroo: Bij iedere thuiswedstrijd is natuurlijk Bucky op het ijs aanwezig. Maar ook buiten de wedstrijden zijn er diverse evenementen waar Bucky welkom is. Als Bucky ben je het gezicht van Tilburg Trappers, probeer je de mensen om je heen te entertainen en er een gezellig feestje van te maken. Op de foto met fans of een dance battle ga jij niet uit de weg!

Schrijver/schrijfster: Zijn schrijven en sport echt jouw passies? Ben je goed in het analyseren van een ijshockeywedstrijd of zou je dit graag willen ontwikkelen? Wij zijn opzoek naar nieuwe schrijftalenten die het leuk vinden om wedstrijdverslagen te schrijven van thuis- en/of uitwedstrijden (livestream).