Terug naar Nieuws

VACATURE COMMERCIEEL LID

Tilburg Trappers zoekt een proactieve ervaren commerciële kracht die verantwoordelijk wordt  voor nieuwe sponsorovereenkomsten/arrangementen rondom de wedstrijden en het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren.

Commerciële versterking Tilburg Trappers 

Tilburg Trappers heeft jaren als professionele ijshockeyclub in de top van de Nederlandse Eredivisie gespeeld en neemt vanaf 2015 deel aan de Duitse Oberliga competitie. Om de club en de achterliggende organisatie verder te professionaliseren, zijn wij op zoek naar kandidaten voor het commerciële team van Tilburg Trappers.

Kerntaken

Het nieuwe seizoen biedt weer commerciële kansen om bestaande en nieuwe sponsoren te overtuigen om de club te steunen. Als onderdeel van het commercieel team ben je medeverantwoordelijk voor de salesorganisatie van Tilburg Trappers. Deze organisatie bestaat nu uit 6 vrijwilligers en een accountmanager. Je bent het eerste aanpreekpunt voor jouw portefeuille aan sponsoren en op wedstrijddagen (vrijdagavond of zondagmiddag) ben je mede gastheer/-vrouw voor alle relaties van de club. Je legt verantwoording af aan de accountmanager.

De persoon

De ideale kandidaat beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is commercieel ingesteld en service- en klantgericht. Je vindt het een uitdaging om door middel van acquisitie nieuwe bedrijven enthousiast te maken om als sponsor aan te sluiten. Je hebt een affiniteit met sport in het algemeen. Specifieke kennis van de ijshockey sport is niet noodzakelijk.

De voorwaarden

De functie van een commercieel lid betreft op vrijwillige basis. In ruil voor je werkzaamheden krijg je toegang tot de business lounge van Tilburg Trappers, breid je je eigen netwerk uit en kan je uiteraard genieten van de mooiste wedstrijden en evenementen van Tilburg Trappers.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, dan zien wij graag je reactie tegemoet via sales@trappers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.