Terug naar Nieuws

TRAPPERS ZWAAIT SEAN RICHARDS EN BRETT BULMER UIT

Sean Richards en Brett Bulmer zijn geen Trapper meer. De Tilburgse Oberligist neemt afscheid van beide Canadezen.

SEAN RICHARDS

Richards, afkomstig uit St. Albert (Alberta) en een product uit de ijzersterke Western Hockey League (WHL), kwam afgelopen seizoen vanuit Nottingham naar IJssportcentrum Stappegoor. De 23-jarige winger kende een flitsende start met 5 goals en 13 assists in zijn eerste maand, maar kampte daarna met een terugval. Na de jaarwisseling liet de pijlsnelle forward wederom zien waartoe hij in staat was. Hij sloot zijn debuutjaar in de Oberliga af met 17 doelpunten en 58 punten in 64 wedstrijden.

BRETT BULMER

Als vervanger van Connor Sills zette Brett Bulmer woensdagmiddag 16 november 2022 voet op Nederlandse bodem, donderdagavond laat werden de laatste administratieve plooien (werkvergunning) gladgestreken en was Trappers nummer 92 speelgerechtigd. Zijn comeback tegen Leipzig liep sportief uit op een deceptie (2-5 nederlaag), maar twee dagen later, in en tegen Diez, betekende een assist op de goal van Jordy van Oorschot zijn honderdste punt als een Trapper.

Zoals vrijwel alle Noord-Amerikanen stond Bulmer er wanneer het nodig was. In de play-offs nam de 1.93’ meter lange en 96 kilo sterke power forward Trappers aan de hand. Vooral in de serie tegen EC Peiting eiste de Canadees met één goal en zes beslissende passes de hoofdrol voor zichzelf op. Tegen Starbulls Rosenheim voegde hij hier nog twee punten aan toe.

Tilburg Trappers bedankt Sean en Brett voor hun inzet en de mooie momenten in het blauwgele shirt. Vanzelfsprekend wensen we beiden alle goeds toe, zowel sportief als privé.