Terug naar Nieuws

Trappers versterkt de gelederen nogmaals

Tilburg Trappers verwelkomt Deniz Mete

Samen met zijn broer Onur is Deniz Mete geen onbekende bij Tilburg Trappers. De ex-speler is na vier jaar afwezigheid terug op het Tilburgse nest. Ditmaal echter niet op het ijs, maar achter de schermen.

Deze keer geen slapshots, bodychecks of penaltyminuten, maar marketingstrategieën en communicatieverrijking. Met de nieuwe medewerker Marketing en Communicatie hoopt Tilburg Trappers zo de gelederen nog meer te versterken.

Deniz is niet de eerste nieuwe toevoeging aan het Trappers’ bedrijf. Vorig jaar is Laura Lexmond aangenomen als account manager, waarmee vooral veel nadruk wordt gelegd op het persoonlijke contact dat zij heeft met onze sponsoren.

De Tilburgse ijshockeyclub speelt nu voor het vierde opeenvolgende jaar in de Duitse Oberliga-competitie. Met de wens te kunnen promoveren, is het belangrijk om te blijven professionaliseren en te investeren in mankracht: zowel op als naast het ijs. Met deze reden wordt er achter de schermen hard gewerkt om op alle posities te blijven ontwikkelen.