Terug naar Nieuws

MAX ICT B.V. nieuwe Hoofdsponsor van Tilburg Trappers

Tilburg Trappers en Max ICT B.V. kondigen met trots aan dat Max ICT de komende drie jaar hoofdsponsor zal zijn van Tilburg Trappers. De samenwerking tussen deze twee krachtige
Tilburgse bedrijven belooft niet alleen een opwindend seizoen vol actie en prestaties, maar benadrukt ook onze gedeelde waarden en doelen.

Als voorstanders van sportiviteit en teamverband zijn Max ICT en Tilburg Trappers ervan overtuigd dat de ijshockeysport de perfecte weerspiegeling is van hun kernwaarden. Net als bij ijshockey draait het bij beiden om teamwork, doorzettingsvermogen en het streven naar topprestaties. We geloven dat sport mensen bij elkaar brengt en hen inspireert om hun grenzen te verleggen, zowel individueel als collectief.

De open cultuur van Tilburg Trappers en hun toewijding aan het betrekken van fans en de maatschappij is een waarde die Max ICT B.V deelt. We willen niet alleen een bedrijf zijn dat zaken doet, maar ook een partner zijn die actief bijdraagt aan een inclusieve samenleving.

Al snel merkten we dat de visie en waarden van Tilburg Trappers naadloos aansluiten bij die van Max ICT B.V. We geloven dat onze samenwerking niet alleen zal leiden tot een winnend seizoen op het ijs, maar ook tot het creëren van langdurige relaties.

Wij maken graag kennis! Bekijk de website van Max ICT B.V. voor meer informatie, ga naar: www.maxict.nl en volg hen op social media.

Het 85e seizoen van Tilburg Trappers belooft samen met Max ICT een fantastisch hockeyseizoen te worden.

Met sportieve groet,

Ruud van Baast & Jeroen van Daalen

Directeur, Tilburg Trappers & Max ICT B.V.

Tevens zijn wij verheugd om mede te delen dat wij als Tilburg Trappers een nieuwe stap zullen zetten met onze jeugd afdeling. Met ingang van seizoen 23/24 wordt Q-Promotions hoofdsponsor Tilburg Trappers Jeugd!

Q-Promotions als Hoofdsponsor Jeugd!

Q-Promotions ondersteunt Tilburg Trappers al ruim 16 jaar. Zij ontzorgen Tilburg Trappers al jaren met hun vakwerk en service en zijn onze vaste partner op het gebied van drukwerk & signing. Dankzij onze goede samenwerking en wederzijdse vertrouwen zetten we nu samen een stap verder en breekt er een nieuw hoofdstuk aan. Voor het seizoen 23/24 introduceren we met trots Q-Promotions als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling voor de komende 3 jaar!

De komende jaren werken Q-Promotions en subsponsors aan het versterken en zichtbaar maken van onze jeugdafdeling. Deze teams vertegenwoordigen ten slotte de toekomst van Tilburg Trappers. We zijn ongelooflijk trots en dankbaar voor deze samenwerking en kijken uit naar de groei en professionalisering van onze jeugd- en topsportopleiding.

Met sportieve groet,

Ruud van Baast & Tommy Grein

Directeur, Tilburg Trappers & Q-Promotions