Terug naar Nieuws

Laatste thuiswedstrijd in BeNeLiga voor Toekomstteam Trappers

Gratis toegangskaarten

Op zondag 19 februari speelt het Tilburg Trappers Toekomstteam de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de BeNeLiga, de gecombineerde competitie tussen ijshockeyteams uit België en Nederland.

S-BENETRAP1De Tilburgers ontmoeten zondag in het IJssportcentrum Tilburg aan de Stappegoorweg de Silverdome Panters uit Zoetermeer. Aanvang wedstrijd om 19.00 uur.

Het Tilburg Trappers Toekomstteam speelt een belangrijke rol in de opleiding van jong ijshockeytalent. Het spelen in dit team moet jeugdige spelers voorbereiden op een mogelijke overstap naar Destil Trappers, het eerste team dat uitkomt in de sterkere Duitse Oberliga.

Spannende confrontatie

Het team van hoofdcoach Dennis ten Bokkel en spelend assistent-coach Don Nichols heeft dit seizoen niet helemaal kunnen brengen wat binnen de mogelijkheden ligt. Een aantal dragende, ervaren spelers raakte langdurig geblesseerd en andere spelers schoven regelmatig door naar het Oberligateam. Desondanks wisten de Tilburgers zich knap te plaatsen voor de halve finale om de Nederlandse beker, waarin de latere bekerwinnaar Heerenveen een maatje te groot was. Helaas kwam het team daarna net te kort om zich te kwalificeren voor de play-offs in de BeNeLiga.

Tilburg Trappers Toekomstteam neemt zondag dan voorlopig afscheid van het Tilburgse publiek, maar spelers en begeleiding zullen er als topsporters alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. De vaste ijshockeyfans weten dat ze kunnen rekenen op een spannende confrontatie. Ook mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met deze snelle teamsport krijgen zondag een unieke kans om dat nog even gratis en voor niets te doen. Tilburg Trappers stelt namelijk een groot aantal vrijkaarten ter beschikking voor de wedstrijd Tilburg Trappers Toekomstteam-Panters Zoetermeer.

Lezersactie

VrijkaartMensen die kaarten willen voor de wedstrijd van zondag kunnen deze –zolang de voorraad strekt- gratis afhalen bij:

  • De Tilburgse Koerier, NS-Plein 14 in Tilburg (donderdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 09.00-16.00 uur);
  • Dartcorner/Jo van den Hoven Sport, NS-Plein 23 in Tilburg (weekdagen van 13.00-18.00 uur en zaterdag van 11.00-17.00 uur)