Terug naar Nieuws

Een Historie in Kleuren!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en onze spelers zijn klaar om het ijs te betreden met een gloednieuw tenue. Dit jaar is het niet zomaar een verandering; het is een eerbetoon aan onze rijke geschiedenis en een knipoog naar de toekomst.

Het thuis tenue wordt een ware blikvanger! Onze spelers zullen schitteren in een dynamisch ontwerp, een combinatie van blauw, zwart en geel. De belijning op het shirt is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar legt ook de nadruk op de logo’s in het midden van het shirt. Het is een eerbetoon aan de snelheid van de sport, de dynamiek van het spel en de lijnen waarin ons team zich opstelt.

En dan, het witte uit-tenue! Een frisse look die niet alleen symbool staat voor het heden, maar ook teruggrijpt naar onze glorieuze momenten uit het verleden. In de jaren 1985 – 1988, 1994 – 2000 en 2000 – 2005 speelden we al in het wit. Deze periodes waren niet alleen gekenmerkt door sportieve prestaties en grote talenten, maar ook door passie, toewijding en onverzettelijke teamgeest. Het witte tenue was meer dan stof en kleur; het stond voor een nieuw begin wat symbool staat voor visie en vastberadenheid. En wat een triomftocht was het!

Maak je klaar voor een seizoen vol spannende wedstrijden, doelpunten en spektakel. Of het nu in het stralende wit is of in het dynamische blauw-zwart-geel, één ding is zeker: onze spelers zullen alles geven op het ijs. Laten we samen juichen, onze geschiedenis vieren en onze blik richten op een veelbelovende toekomst!

Vanaf nu kun je hier jouw favoriete Tilburg Trappers-tenue bestellen via onze webshop. En goed nieuws: als je jouw bestelling plaatst voor 1 augustus, kun je jouw shirt ophalen tijdens onze Open Dag op 1 september. Een geweldige kans om het nieuwe seizoen te beginnen met een gloednieuw Trappers-shirt!

De seizoenkaartverkoop voor seizoen 24/25 gaat maandag 8 juli om 12:00 van start! Scoor nu jouw seizoenkaart en ben verzekerd van jouw eigen plekje voor maar liefst 24 thuiswedstrijden plus korting en voorrang bij de play-off wedstrijden.