Terug naar Nieuws

COVID 19 zorgt voor vroegtijdig einde Oberligaseizoen

Vijfde Oberliga seizoen Trappers eindigt in anticlimax

Wat zich de afgelopen dagen en uren al aandiende, is nu een feit: het Oberliga seizoen 2019-2020 is voortijdig beëindigd. Door de play-offs, die voor Trappers aanstaande vrijdag zouden beginnen met een thuiswedstrijd tegen Selber Wólfe, gaat definitief een streep.

In verband met de grootschalige uitbraak van het coronavirus heeft de Duitse IJshockeybond (DEB) besloten om alle play-off duels van de kalender te halen en het Oberliga seizoen per direct te beëindigen. Men volgt daarmee de officiële aanbevelingen op van bondskanselier Angela Merkel en de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn. Tilburg Trappers heeft uiteraard begrip en respect voor deze moeilijke beslissing.

Met een team zonder imports en een groeiende concurrentie leverde de ploeg van coach Bo Subr wederom een glansrijk regulier seizoen af. 44 wedstrijden, 37 maal winst en slechts 7 verliespartijen. Met 210 goals vóór en 117 tegen beschikte Tilburg zowel over de beste aanval als verdediging. Een absoluut puike prestatie!!

Uiteraard willen we iedereen bedanken voor de geweldige support gedurende het seizoen. Voor het vijfde jaar op rij hebben we meer fans mogen ontvangen, is de businessclub gegroeid en hebben we samen vele overwinningen mogen vieren. Speciale dank gaat ook uit naar het voltallige team en staf voor weer een geweldig seizoen. We kijken er dan ook nu al naar uit om iedereen in de nieuwe ijshockeyjaargang weer te verwelkomen.