Terug naar Nieuws

Belangrijke info Play Off Games

Belangrijk!

Vanavond spelen we de eerste wedstrijd in de play-offs. De reguliere plaatsen zijn volledig uitverkocht en ook de staanplaatsen gaan hard.
In verband met de drukte hebben we een aantal maatregelen genomen.

1: de nieuwe staanplaatsen zijn op de grond afgezet met geel-zwarte tape. (dranghekken zijn vanwege de veiligheid niet toegestaan). We roepen iedereen met een staanplaats aan de boarding op, om achter het lint te blijven. Hierop zal worden toegezien door de security.

2: rechts naast de DJ booth in de Biergarten is een extra toiletvoorziening geopend. Het betreft hier damestoiletten. Voor de heren zijn er buiten bij de Biergarten toiletten.

3: door de toegenomen drukte mogen we gebruik maken van het parkeerterrein bij Fontys Hogescholen. Dit parkeerterrein is te vinden aan het einde van Stappegoorweg.

Het parkeerterrein zal één uur voor aanvang van de wedstrijd open gaan en u krijgt alleen toegang op vertoon van een geldig entreebewijs of geldige seizoenkaart voor de desbetreffende wedstrijd.

LET OP!!: het parkeerterrein sluit één uur na afloop van de wedstrijd. Hierna is op geen enkele manier het terrein nog te betreden!!