Terug naar Nieuws

4-DAAGSE REIS DUNDEE

Met Jara Travel BV zijn wij een pakket aan het samenstellen om samen Tilburg Trappers aan te moedigen op het toernooi in Dundee, Schotland op 16 & 17 september. Daarvoor willen wij graag inventariseren of er interesse is in het volgende aanbod.

Let op: laat ons weten via info@trappers.nl of je interesse hebt in deze aanbieding. Door te mailen ben je niet direct aangemeld, maar zo kunnen wij kijken of er genoeg animo is om de reis door te zetten en te boeken.

Het aanbod

We vertrekken op vrijdagavond 15-09 met een luxe touringcar, met 2 ervaren chauffeurs, naar Calais voor de overtocht naar Dover. Vanuit Dover rijden we direct door naar Dundee alwaar we in de loop van zaterdagochtend aankomen. In de middag checken we in het hotel waar we verblijven op basis van logies en ontbijt. Op zondag na de wedstrijd vertrekken we weer richting Dover voor de overtocht naar Calais en hopen op 18-09 rond de middag terug in Tilburg te zijn.

PRIJS € 295,00 p.p.

Inbegrepen:

  • Vervoer per luxe touringcar.
  • Overtocht Calais Dover v.v.
  • 1 x overnachting op basis van logies en ontbijt in 2 pers. kamer met douche/toilet

Niet inbegrepen:

  • Overige maaltijden
  • Tickets voor de wedstrijden
  • Reis en annulering verzekering
  • Bijdrage SGR € 5,00 p.p.

We zien graag jouw interesse via info@trappers.nl en hopen met z’n allen deze reis waar te kunnen maken.

Daarnaast kunnen wij met trots mededelen dat ook komend seizoen wij weer met de eigenaar van Jara Travel BV, Jack de Kort, mogen samenwerken! Jack regelt het volledige reisschema van het Oberliga team en zorgt ervoor dat de spelers altijd en overal veilig aankomen op bestemming.

Zelf een reizen boeken naar Dundee? Check dan deze site > www.dundeestars.com/dundee-stars-pre-season-information/