Trappers verlengt contracten van talentvol duo - Trappers

Trappers verlengt contracten van talentvol duo

Tilburg Trappers heeft twee talentvolle spelers langer vastgelegd. Reno de Hondt en Jonne de Bonth verlengden hun verblijf in IJssportcentrum Stappegoor met één jaar.

Samen met Nick de Ruijter vormden De Hondt en De Bonth de veel geprezen vierde aanvalslijn van de tweevoudig Oberliga Meister. Een tweetal vervelende blessures hielden de kleine center tijdens het reguliere seizoen vijftien duels aan de kant, maar in de play-offs deed De Hondt met één goal en vijf punten in zestien wedstrijden van zich spreken. ‘Van dit kampioenschap kan ik net iets meer genieten dan vorig jaar. Dat komt vooral omdat ik weer meer ijstijd heb gekregen en tijdens powerplay en penaltykill mijn steentje heb kunnen bijdragen’, verklaarde Reno tijdens de huldiging in het Tilburgse Raadhuis.

 

Bij het begin van de afgelopen competitie werd Peter van Biezen getroffen door trombose in zijn rechterbeen. Het betekende direct een streep door het seizoen voor de Tilburgse publiekslieveling. Jonne de Bonth vulde de vacante positie meer dan goed in. Met twee goals en 13 punten kende de winger een prima debuutjaar in de Oberliga Nord.

Sponsoren
Adresgegevens
Nieuwsbrief
Fotografen