Füchse Duisburg vs. Tilburg Trappers (4-1) - Trappers

Füchse Duisburg vs. Tilburg Trappers (4-1)

Foto: Dirk Unverferth

 

Einde zegereeks Trappers door verlies in Duisburg

Helaas komt vrijdagavond een einde aan de zegereeks van Tilburg Trappers. Füchse Duisburg wint thuis met 4-1 van Tilburg.

Al binnen vijf minuten krijgt Trappers een penaltyshot tegen. Armands Berzins schiet door de benen van Ian Meierdres de puck in de goal. Beide teams zijn in het vervolg van de periode aan elkaar gewaagd en het spel gaat heen en weer. Füchse heeft net wat betere kansen en dat is ook terug te zien in het aantal schoten op goal.

In de tweede periode speelt Trappers zich snel weer terug in de wedstrijd met een goal van Ryan Collier. De gelijkmaker valt al vroeg in de periode. Opnieuw zijn de teams aan elkaar gewaagd. Dan is het Raphael Joly die de 2-1 maakt. Meierdres’ legguard is net niet lang genoeg als Joly langszij komt. Niet lang daarna zorgt een opstootje met onder andere diezelfde Joly, voor volle strafbanken. Zowel voor Trappers als Füchse Duisburg moeten twee spelers naar de bank.

Ondanks dat Trappers de druk opvoert in de derde periode en meer en meer kansen krijgt, valt de gelijkmaker niet. De Duitsers zetten hun hakken in het ijs en geen puck weet goalie Christoph Mathis te passeren. Zes minuten voor tijd haalt Berzins nog eens uit en via diverse (ook Tilburgse) ijzers en sticks weet Viktor Beck het derde punt voor Duisburg te scoren. In een laatste poging wordt Ian Meierdres uit zijn goal gehaald, maar het mag niet meer baten. En dertig seconden voor het eindsignaal is het opnieuw Viktor Beck die het lege doel van Trappers weet te vinden en de 4-1 maakt.

Verrassend genoeg verliest EXA IceFighters Leipzig in Berlijn van ECC Preussen Berlin. Desondanks pakt Leipzig de koppositie af van Tilburg Trappers en staan zij nu bovenaan in de ranglijst. Aankomende zondag speelt Trappers thuis tegen TecArt BlackDragons.

Samenvatting Füchse Duisburg

 

Sponsoren
Adresgegevens
Nieuwsbrief
Fotografen